punto cabrio club

Wat is een studentchauffeur en waarom wil je die hebben?

Geplaatst op

Misschien heb je wel eens gehoord van de term studentchauffeur, zoals het woord eigenlijk al een beetje verklapt, is het een student die ingehuurd kan worden als privé chauffeur. Dit is niet altijd om recreatieve redenen. Het is niet zo dat je perse altijd een chauffeur wil hebben om goed te kunnen genieten van het landschap of van het interieur van je wagen. In deze blog geven we een aantal redenen waarom je een studentchauffeur zou willen inhuren. 

Je bent tijdelijk slecht ter been

Het kan zijn dat je door een ongeluk of een val die je hebt gemaakt, tijdelijk slecht ter been bent desalniettemin zou je in sommige gevallen toch graag op de plek van bestemming willen aankomen. En het is nog steeds erg lastig om van huis naar het treinstation of busstation te reizen. In dat geval kan het erg prettig zijn als er een auto voor de deur komt en je van A naar B gebracht wordt. 

Je hebt meerdere afspraken op een dag

Als je meerdere afspraken op een dag hebt, dan wil je afhankelijk van de afstand, graag makkelijk van A naar B kunnen reizen. Dit betekent dus ook dat je zo min mogelijk problemen wil hebben met parkeren. In zo’n geval is het erg vervelend als al die afspraken in een lastig bereikbare gemeente zijn, zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Haag. Door een studentchauffeur in dienst nemen, hoef je je niet druk te maken over de parkeermogelijkheden. Je kunt simpelweg uitstappen op de plaats van bestemming. 

Je hebt geen Bob voor het feestje

Iedereen houdt wel van een feestje op zijn tijd. Helaas is het natuurlijk wel zo dat je niet kunt drinken als je daarna nog de auto in moet stappen. Tenminste, wanneer je voorin en achter het stuur moet stappen. In Nederland kennen we de Bob. Ook in andere landen wordt er even campagne gevoerd tegen het rijden onder invloed. Als je dan toch naar het feestje wil en ook graag een drankje wil kunnen doen, dan is in een dergelijk geval ook een studentchauffeur een goed alternatief. 

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Fans van de Punto Cabrio komen altijd weer hier uit. Check onze blogs en laaf jezelf aan onze vermakelijke content.

Contactgegevens

Via info @ puntocabrioclub.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden