punto cabrio club

Vloer voor een Fiat garage

Geplaatst op

De beste garagevloer dient met betrekking tot de functionaliteit aan bepaalde eisen te voldoen. In de meeste garages is de ondergrond van beton en dat levert vaak problemen op. Denk maar aan vloeistoffen die op beton terechtkomen en via het poreuze oppervlak naar binnen dringen. Of aan het stoffige karakter, want beton is niet gemakkelijk schoon te houden. In dat opzicht is er één bepaald type garagevloer als beste oplossing te bestempelen. Dat is gietvloer beton.

Gietvloer op beton

Beton in de garage is om te toveren tot een bijzonder functionele en slijtvaste vloer met een lange levensduur. Dat is namelijk van toepassing bij de keuze om gietvloer op beton aan te brengen. Een gietvloer is een vloer die uit kunsthars bestaat en bij uitstek geschikt is om op beton toe te passen.

Gietvloer voldoet aan hoge eisen

Een gietvloer op beton is om meerdere redenen de beste garagevloer te noemen. Het poreuze oppervlak van beton behoort tot het verleden met het aanbrengen van een gietvloer. Deze vloeroplossing is naadloos en gesloten, waarbij er sprake is van vloeistofdichte en slijtvaste eigenschappen. Bovendien is een gietvloer bestand tegen belasting van auto’s, motoren, materieel en machines net als tegen vloeistoffen in de vorm van olie, chemicaliën en zuren. Verder is het onderhoudsgemak groot en de levensduur dankzij het slijtvaste en sterke karakter lang.

In iedere kleur aan te brengen

Alle praktische functionaliteiten van een gietvloer op beton maken deze vloeroplossing al tot de beste garagevloer. Er is echter nog een kenmerk aan toe te voegen en dat is dat gietvloeren op beton in ieder kleur zijn te plaatsen. Bovendien kunnen er nog meer eigenschappen toegevoegd worden. Het is bijvoorbeeld handig om in een garage waar met vloeistoffen wordt gewerkt voor extra veiligheid te zorgen. Dat kan door de gietvloer op beton in antislip uit te voeren.

Gerelateerde berichten

Favoriete scooter modellen van 2021

Ze zijn goedkoop. Ze zijn wendbaar. Ze hebben relatief weinig onderhoud nodig. (Bijna) iedereen denkt dat ze schattig zijn, in plaats van een...

Lees meer

Tweedehands auto kopen

Denk je eraan om een tweedehands auto te kopen? Tijdens dit zoekproces zijn er aantal dingen waar je op moet letten. Je doet onderzoek naar...

Lees meer

Over ons

Fans van de Punto Cabrio komen altijd weer hier uit. Check onze blogs en laaf jezelf aan onze vermakelijke content.

Contactgegevens

Via info @ puntocabrioclub.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden