punto cabrio club

Slimmer je rittenregistratie regelen

Geplaatst op

Wil jij jaarlijks veel tijd kwijt zijn aan het registreren van de gereden kilometers met je zakelijke auto’s? En wil je een onvolledige registratie aanbieden aan de Belastingdienst met alle gevolgen vandien? Het antwoord laat zich raden. Het is tegenwoordig gemakkelijker om een rittenregistratie op poten te zetten, eentje die veel beter is dan de handmatige versie die veel ondernemers nog gebruiken: het boekje met de pen in het dashboardkastje. Laten we toch alstublieft deze zaken ook digitaal regelen, net zoals er al zoveel gedigitaliseerd is en zo beter werkt. Lees met ons mee wat deze registratie voor jou aan voordelen oplevert.

Rittenregistratie makkelijk gemaakt door RouteVision

Het is gemakkelijk om een slimme rittenregistratie te regelen. We raden je aan om eens te gaan kijken op www.routevision.nl. Op deze site vind je van alles over het slimme registratiesysteem voor de kilometers die je met je zakelijke auto’s rijd. Je moet eens per jaar een overzicht kunnen overleveren aan de Belastingdienst waarin je kunt laten zien dat je minder dan 500 kilometer privé hebt gereden met je zakelijke auto´s. Met het slimme systeem van RouteVision is dit mogelijk. Dat gaat je veel tijd schelen en fouten worden geëlimineerd, want het gaat hier om het systeem dat objectief vastgesteld met een computer wat de verschillende auto’s van je bedrijf aan kilometers gereden hebben, wat de routes zijn en hoelang ze op een bepaalde locatie zijn geweest.

Voordelen van het systeem 

Uit de objectiviteit van het systeem vloeien allerlei voordelen voort waar ondernemers zeer bij gebaat zijn. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te sturen op de verschillende routes die er door de medewerkers gereden worden. Wanneer routes niet efficiënt zijn, dan kan dit aangegeven worden bij de desbetreffende medewerker. Het systeem heeft namelijk een track and trace. 

Daarbij is het ook duidelijk hoelang een auto op locatie was bij de klant. Dit is erg handig wanneer er bijvoorbeeld een probleem zou ontstaan bij de facturering van een bepaalde klus. Wanneer de klant dan stelt dat de medewerkers minder lang aanwezig waren, dan is het voor de ondernemer makkelijk om aan te geven dat het toch wel degelijk het x-aantal uur betrof dat op de factuur te zien is. 

Is er eens een noodgeval, dan is het ook heel gemakkelijk om te zien waar een bepaalde auto zich bevindt. Zo kunnen hulpdiensten snel de auto vinden. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Fans van de Punto Cabrio komen altijd weer hier uit. Check onze blogs en laaf jezelf aan onze vermakelijke content.

Contactgegevens

Via info @ puntocabrioclub.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden