punto cabrio club

Goede Ideeën voor een relaxte autorit!

Geplaatst op

Het is gemakkelijk om een fijne autorit voor jezelf en eventueel een gezin te regelen. Er zijn tal van producten ontwikkeld die aan deze wens van consumenten tegemoet komen. Welke dat zijn? We nemen ze hieronder even met je door. 

Audio-video

Tijdens een lange rit naar de vakantiebestemming (iets wat veel mensen doen) is het erg mooi om niet de hele tijd uit het raam te hoeven staren. Natuurlijk, de natuur is erg mooi, maar na een paar uur heb je het bergachtige landschap wel gezien. Leuk is het om dan even afleiding te hebben. Dat kan met een audio-videosysteem. Vaak zijn deze in de voorste stoelen van de auto ingebouw. Er zijn ook systemen die je neer kunt hangen en weer weghalen. Vooral voor de kinderen kan het een hele rit zijn die je gewoon wat leuker voor ze kan maken met zo´n systeem. 

Prive chauffeur

Een privé chauffeur maakt de rit relaxter. We hebben het hier niet over een vakantie, maar meer over bijvoorbeeld zakelijk of particulier vervoer in eigen land. Denk bijvoorbeeld aan een rit van A naar B, waarbij A de woning en B het kantoor is. Je hoeft gewoon niet op de weg te letten en kunt zelfs werken in de auto. Op deze manier is het net of de file niet bestaat. Je kunt tal van zaken regelen door mails te lezen, bellen en schrijven op de laptop. Zo kom je altijd goed ingelezen en vol energie op kantoor aan, bij jezelf of de klant. Een verademing is het om te weten dat je deze chauffeur voor een relatief laag tarief per uur kunt boeken. Dit is mogelijk omdat het in feite gaat over een Studentchaufeur die naast de studie parttime werkt. Er is dus geen sprake van een contract. Dat scheelt enorm. Bovendien word je gewoon, indien je dat wilt, in je eigen auto gehaald. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Fans van de Punto Cabrio komen altijd weer hier uit. Check onze blogs en laaf jezelf aan onze vermakelijke content.

Contactgegevens

Via info @ puntocabrioclub.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden