punto cabrio club

5 bijzondere laklagen voor je auto

Geplaatst op

Autoliefhebbers kunnen hun speeltje op diverse manieren laten opvallen. Glimmende velgen, getinte ramen en strakke spoilers. Ook de kleur van de auto is erg belangrijk. Bij climaxautoglas.nl kunt u voordelig uw auto een andere kleur geven door middel van een laag wrapfolie. Voor de beter bedeelden onder de autoliefhebbers zijn er een aantal andere opties. In dit artikel beschrijven wij de 5 bijzonderste laklagen voor je auto.

1. Black Diamond Tri-coat

De Black Diamond Tri-coat zorgt voor een prisma-effect, vergelijkbaar met een diamant. De metallic zwarte lak is verkrijgbaar voor de Cadillac CTS-V, en is met bijna € 1300,- de goedkoopste in dit rijtje.

2. Porsche Custom

Voor iets meer dan €4600 kunt u bij de officiële Porsche garage uw Porsche in elke gewenste kleur laten verven. Iemand met een groter budget kan er ook voor kiezen de gehele auto inclusief de stoelbekleding en vloermat in dezelfde kleur te laten maken. Porsche heeft echter wel een kwaliteitscontrole: als de specialisten bij de Porsche garage de gekozen kleurcombinatie niet goedkeuren, weigeren ze deze op uw auto aan te brengen.

3. ChromaFlair

ChromaFlair lak heeft een psychedelisch effect op een auto. Door de unieke lichtweerkaatsing lijkt het alsof de auto van kleur verandert wanneer deze langsrijdt. Een Range Rover verven met deze lak kost meer dan € 12000,-.

4. Alubeam N6.2m

De Alubeam N6.2m is exclusief verkrijgbaar voor de Mercedes-Benz SLS AMG. De chrome-kleurige lak maakt van uw auto een spiegel. Alubeam wordt ook wel gezien als vloeibaar metaal. Het kost veel tijd en mankracht om de lak aan te brengen, omdat er maar liefst 7 lagen op de auto gespoten moeten worden om het gewenste effect te bereiken. Omdat de lak aangebracht wordt door getrainde expert lopen de kosten op tot ongeveer € 15000,-.

5. Frozen Gray en Frozen Black

De speciale Frozen Gray en Frozen Black lak zijn gemaakt voor de BMW M3. De laklaag, die meer dan € 50000,-  kost, is echter snel beschadigd. BMW eigenaren die de laklaag aan laten brengen moeten een contract tekenen, waarin zij hier weet van hebben. De laklaag kan beschadigd worden door alle dagelijkse factoren, waaronder insecten, vogelpoep, zand en andere veiligheid.

Gerelateerde berichten

Over ons

Fans van de Punto Cabrio komen altijd weer hier uit. Check onze blogs en laaf jezelf aan onze vermakelijke content.

Contactgegevens

Via info @ puntocabrioclub.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden