punto cabrio club

3 redenen om te kiezen voor studentchauffeur

Geplaatst op

Een studentchauffeur is, niet geheel onverwacht, een student die je kunt inhuren als chauffeur voor jezelf of voor het transporteren van goederen. Dit hoeft niet per se in hun eigen auto te zijn. Ze kunnen ook een auto toegewezen krijgen. Veel mensen denken dat enkel zakenmensen een studentchauffeur nodig hebben aangezien zakenmensen vaak verschillende afspraken in het hele land hebben. Dit klopt niet helemaal, want studentchauffeurs kunnen voor juist veel verschillende zaken worden ingehuurd. Lees hier welke redenen er zijn om te kiezen voor een studentchauffeur.

Autotransport

In sommige gevallen is het van belang dat je een auto hebt staan op een bepaalde plek of locatie. Een goed voorbeeld hiervan is wanneer je een auto naar de garage moet brengen of weer moet ophalen. Een ander voorbeeld is wanneer je een auto gekocht hebt en hij moet van de dealer naar je huis of kantoor. In deze en vergelijkbare gevallen kan een studentchauffeur ideaal zijn. Dankzij het gratis reizen met het openbaar vervoer, is het voor studenten makkelijk om van A naar B te reizen. Op die manier hoef je zelf geen vrij te nemen hiervoor. 

Parkeerservice

Het is niet altijd even eenvoudig om een goede parkeergelegenheid te hebben op locatie. Dat betekent dat mensen dan vaak verder weg moeten parkeren en een lang stuk moeten lopen. Als je dat liever niet wilt, dan kun je een studentchauffeur inhuren om een parkeerservice aan te bieden. Bezoekers zullen je dit zeker in dank afnemen! Mensen zullen minder grote afstanden hoeven te overbruggen en het is erg comfortabel. 

Alcohol

Als je een avondje op stap gaat, dan is het gebruikelijk dat iemand de Bob is die geen alcohol drinkt. Meestal is dit een van de mensen met wie je reist, maar als je een studentchauffeur hebt, dan hoeft niemand de Bob te zijn en kan iedereen met een goed gevoel een drankje nuttigen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Fans van de Punto Cabrio komen altijd weer hier uit. Check onze blogs en laaf jezelf aan onze vermakelijke content.

Contactgegevens

Via info @ puntocabrioclub.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden